Accueil forums

Forum général (tout sujet)
Discussions de comptoir
Café littéraire
Le patois Ch'ti
Le Nord-Pas-de-Calais
Les mineurs et la mine
Légendes et contes
Recettes de cuisine
Histoires drôles
Demandes de traductions
Webmaster à votre écoute

Livre d'Or

Recettes de cuisine
Sujet :gratin ed chicons
annesophie19/08/2009 11:18
pou 5 personnes: - 5 chicons - 1 oignon - ½ citron - 100 gr. ed gruyère râpé. -500 gr. ed viante hachée - 100 gr. ed burre - un tiot peu d'huile. - Coper ches indifes.- Etuvez les sins trop ed cuisson, aveuc un tiot peu e burre et pis ed citron. - Egouttez les. -Copez l'oignon, el faire blondir à l'huile, ajouter l' viante hachée. - Saler, povrer - Armuez l' tout. - Burrer un plat à four .Posez chicons et viante in couches alternées. - Couvrez ed gruyère rapé etpis ed noix ed burre. - Mette au four jusqu'à l'obtintion d'eune bielle surface dorée
Bon appetit mes gins

Retour au forum

Utilisateur

Mot de passe


S'inscrire
Mot de passe oublié ?

Google

Connaissez-vous
ce mot ?
en ch'ti:souli
français:soulier
genre:n.m.
Accéder au glossaire