| Recettes de cuisine | | Sujet : | pou 8 gaufres (molleauffes) pou mardi gras |
| | annesophie | 16/02/2010 10:10 |
| gaufres au gambon et sauce au fromache blanc
Ingrédients175 g d' farine 125 g d' fromache blanc
50 g d' burre mou 15 cl d' crème
4 uéfs 2 cuillères à soupe d'hierpes hachées
12 cl d' lait jus d' citron
125 g d' gambon haché sé, poife
i125 g d' gouda en dés obin râpé
1 cuillère à soupe d' persil haché
Travaillez l' burre in crème, ajoutez les uéfs un à un in fouettant, et pis l' farine, l' lait et l' sé, enfin, l' gambon, l' gouda etpis l' persil hachés très finemint.
Burrez l' moule à gaufres à l'aide d' burre fondu, mettez 2 cuillères à soupe d' pâte au mitant du moule, et cuire. Réservez au caud (Four à 100°C - thermostat 3).
Mélingez l' fromache blanc, l' crème, les hierpes quelques gouttes ed jus d' citron, sé, poife, rectifiez l'assaisonnemint. Servir les gaufres cautes, avec l'sauce au fromache blanc. Bonne appétit à tertous | | ch\linsos | 16/02/2010 18:14 |
| arréte tes conneries Anne ,avec des r'cettes comme cha in va tertous (toutes) débarquer a t'baraque,j'm pourlèque d'jà,Maurice y voudra pu eu d' BN ni miel | |
|
| 
| | 
| | | | 
|
| 
| Connaissez-vous ce mot ? | en ch'ti | : | libouli | français | : | crème pâtissière | genre | : | n.m. |
| | 
|
|